Το Ξενοδοχείο GIORAS βρίσκεται στον Παραδοσιακό Οικισμό του "Παλαιού Αγίου Αθανασίου" στις πλαγιές του όρους Καιμάκτσαλαν (Βόρας), σε υψόμετρο 1200 μέτρων. Η φυσική ομορφιά σε συνδυασμό με τα παραδοσιακά πέτρινα σοκάκια μαγεύουν τον επισκέπτη από την πρώτη στιγμή. Ο Παλαιός Άγιος Αθανάσιος και οι γύρω περιοχές  προσφέρονται για πολλές δραστηριότητες και περιηγήσεις που συνδυάζουν τη χαλάρωση και την ηρεμία με την διασκέδαση και τον αθλητισμό στη φύση.

Ο Παλιός Άγιος Αθανάσιος είναι το πιο κοσμικό ορεινό χωριό της Μακεδονίας για χειμερινές διακοπές και βρίσκεται στο νομό Πέλλας. Ο παραδοσιακός οικισμός τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί ως κορυφαίος χειμερινός προορισμός με την ανέγερση ξενοδοχείων, ξενώνων, καταστημάτων καθώς και εστιατορίων με γνήσιο παραδοσιακό και ποιοτικό φαγητό. Το χιονοδρομικό κέντρο βρίσκεται σε απόσταση 17 χιλιομέτρων, στο όρος Καιμακτσαλάν και ανήκει στα ψηλότερα βουνά της Ελλάδας.

Το Ξενοδοχείο GIORAS βρίσκεται σε προνομιακή θέση στην κεντρική πλατεία του "Παλαιού Αγίου Αθανασίου" με πανοραμική θέα και άμεση πρόσβαση στο κέντρο του χωριού!!!


Gioras Hotel on the map: